Algemene voorwaarden winactie ‘apenspotkaart’

 1. De deelnemer verklaart ouder te zijn dan 16 jaar óf toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie. Stichting Apenheul heeft het recht deze te toetsen en te controleren.
 2. De deelnemer verklaart Apenheul in het geopende seizoen 2018 bezocht te hebben. Stichting Apenheul heeft recht dit te toetsen en te controleren.
 3. De aanmelding voor deelname moet uiterlijk 3 dagen na het bezoek aan Apenheul worden ingestuurd om mee te kunnen doen aan de winactie.
 4. Deze actie is geldig van 30 maart t/m 4 november 2018.
 5. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname van de winactie. Apenheul is niet verantwoordelijk voor het controleren van de verstrekte informatie.
 6. Na de aanmelding, ontvangt de deelnemer een bevestiging per e-mail. Indien de deelnemer zich aangemeld heeft voor de nieuwsbrief, dient deze nog bevestigd te worden middels de link in de e-mail. Voor de deelname aan de winactie is het bevestigen van de e-mail niet nodig.
 7. Stichting Apenheul selecteert iedere maandag een winnaar en bericht hem/haar via het opgegeven e-mail adres over de gewonnen prijs.
 8. De gewonnen prijs wordt binnen 1 week na het selecteren van de winnaar per post toegestuurd.
 9. Stichting Apenheul is verantwoordelijk voor de selectie van de winnaars, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 10. Door deelname aan deze winactie geeft de deelnemer (en zijn ouder(s)) toestemming zijn/haar naam te gebruiken in de communicatie van Stichting Apenheul.
 11. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de winactie. Stichting Apenheul zal deze persoonsgegevens alleen gebruiken voor communicatie omtrent de winactie en, indien de deelnemer dit aangegeven heeft, voor het versturen van de Apenheul nieuwsbrief. De gegevens van deelnemers die zich niet aangemeld hebben voor de nieuwsbrief van Apenheul, zullen na de winactie vernietigd worden (uiterlijk 1 januari 2019).
 12. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u mailen naar marketing@apenheul.nl Vermeld daarbij de naam van deze winactie “apenspotkaart 2018”. Stichting Apenheul zal zo spoedig mogelijk reageren.