Intro

Perfecte scherpte, prachtige compositie… een foto die een verhaal vertelt. Internationaal bekende natuurfotograaf Jan Vermeer geeft graag tips & trucs. Op vrijdag 27 mei vindt er weer een geheel verzorgde fotoworkshop met Vermeer plaats in Apenheul. Het dierenpark biedt hiervoor een prachtig decor en unieke oefenlocatie.

Prachtige natuurlocatie

Een dag lang neemt Vermeer de deelnemers mee op 'expeditie' door Apenheul. Daar leert men de vele apensoorten in een groene en natuurgetrouwe omgeving te fotograferen; een unieke oefenlocatie. Gedurende de dag krijgen de deelnemers tips ‘in het veld'. Op deze dag komen zaken aan de orde als: compositie van bewegende dieren, anticiperen op een situatie, gedrag van dieren, schaduw en het effect daarvan op bijvoorbeeld de gorilla's.

Lees meer

De kosten voor deze bijzondere, compleet verzorgde dag bedragen € 135,-. Dit is inclusief koffie en gebak, een exotische lunch en drankjes.

Gratis seizoenkaart… om te oefenen

Wie zich nu inschrijft voor de workshop op 27 mei ontvangt gratis een seizoenkaart voor Apenheul, om vaker terug te komen en te oefenen in Apenheul. Deelnemen aan de workshop fotografie is alleen mogelijk via voorinschrijving. Voor 27 mei zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Lees meer

Deelnemers van deze workshop zijn al bekend met begrippen als diafragma, scherptediepte en sluitertijd. Voor wie twijfelt voldoende met deze begrippen uit de voeten te kunnen, biedt Apenheul ook een leuke instapcursus apenfotografie. Beide workshops worden tevens in het najaar aangeboden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Apenheul, via tel.: 055 – 3575794, of via reserveringen@apenheul.nl.

Meer informatie is te vinden op www.apenheul.nl en www.janvermeer.nl.