Intro

Winter in Apenheul. Voor velen is het een raadsel wat er allemaal gebeurt in het park. Hoe vermaken de apen zich in hun binnenverblijf? Met welke projecten zijn we op dit moment bezig? Hoe ziet het park er überhaupt uit in de winter?

Lees meer

Speciaal voor seizoenkaarthouders bieden we nu de unieke kans om dat te ontdekken. Op zaterdag 25 januari 2014 houden we de Apenheul WinterXperience, met een exclusief kijkje in Apenheul en een bezoek aan verschillende apensoorten. We presenteren bovendien een aantal van onze plannen voor 2014.

De WinterXperience is helemaal volgeboekt.

Programma

Het ochtendprogramma start om 10.00 uur en is om 13.00 uur afgelopen. Het middagprogramma is van 14.00 tot 17.00 uur. Beide programma’s zijn inclusief:

  • ontvangst met koffie, thee of warme chocolademelk en iets lekkers;
  • presentatie over onze projecten deze winter;
  • rondleiding langs diverse apen en een sneak preview van de vernieuwingen in ons park.
     

Een goed gevuld programma dus, met een bijzondere kijk op Apenheul. Dat wil je niet missen!

Opbrengst voor natuurbehoud

Voor deze exclusieve WinterXperience betaal je € 5,- p.p. voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en € 10,- p.p. voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen.

 

Lees meer

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met jouw bezoek help je dus ook de apen in het wild!

Om rekening mee te houden…

  • Toegang is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders die gereserveerd hebben én op vertoon van de seizoenkaart 2014 of het e-ticket waarmee de seizoenkaart is aangeschaft.
  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol.
  • Omdat sommige paden moeilijker begaanbaar zijn, is het niet mogelijk met een rolstoel of rollator deel te nemen aan de WinterXperience.
  • Het kan koud zijn in deze tijd van het jaar. Kleed je daarom warm aan voor de winterwandeling.
  • Mogelijk zal je op sommige plekken in Apenheul moeten banjeren door zand (en sneeuw). Goed schoeisel dat vuil mag worden is daarom aan te raden.