Intro

Kan jij ook niet wachten tot Apenheul zijn deuren weer opent? Op zaterdag 17 februari 2018 kunnen seizoenkaarthouders 2018 alvast een exclusief kijkje nemen in het winterse Apenheul tijdens de WinterXperience!

Koop hier je ticket voor de WinterXperience

Presentatie Bao Bao

2018 wordt een spannend jaar voor de gorilla’s en hun verzorgers. Na 11 jaar nemen we afscheid van gorillaleider Jambo en zijn drie oudste zonen. De tijd is namelijk aangebroken om een nieuwe leider in de groep te introduceren: Bao Bao. Maar hoe gaat zo’n introductie in zijn werk en wat kan je als seizoenkaarthouder in 2018 verwachten bij de gorilla’s? Zoölogisch directeur Frank Rietkerk zal je dat vertellen tijdens een korte presentatie de WinterXperience.

Kinderactiviteit

Tijdens het ochtendprogramma hoeven kinderen zich niet te vervelen en kunnen helpen bij het maken van verrijking voor de doodshoofdaapjes en berberapen.

Winterwandeling

Na de korte prestentatie over Bao Bao en de kinderactiviteit is het tijd om het park in te gaan. Onder leiding van een gids bezoek je een aantal dieren, zoals de doodshoofdaapjes, bonobo’s, orang-oetans, berberapen en dwergapen. Je krijgt een klein kijkje achter de schermen en de gidsen vertellen je ondertussen van alles over de dieren en Apenheul.

Let op: sommige paden zijn moeilijker begaanbaar, waardoor het niet mogelijk is met een rolstoel of rollator deel te nemen aan de WinterXperience.

Wanneer ga jij?

Het ochtendprogramma, met activiteit voor kinderen, is van 10.00 tot 12.45 uur en geschikt voor alle leeftijden. Het middagprogramma, dat van 13.30 tot 16.15 uur duurt, is afgestemd op volwassenen zonder kinderen (13 jaar en ouder). Natuurlijk zijn seizoenkaarthouders zonder kinderen ook welkom tijdens het ochtendprogramma.

Kosten

Voor deze exclusieve WinterXperience betaal je € 10,- p.p. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Toegang is alleen mogelijk tegen inlevering van het e-ticket én op vertoon van je Apenheul seizoenkaart 2018 of het bewijs daarvan (e-ticket).

Alle programma’s zijn inclusief:

  • ontvangst in De St@art met koffie, thee of warme chocolademelk en iets lekkers;
  • presentatie over de komst van gorilla Bao Bao;
  • winterwandeling langs verschillende apen onder begeleiding van gidsen;
  • sneak preview van de vernieuwingen in ons park.

Wil je graag bij de WinterXperience aanwezig zijn, maar heb je nog geen seizoenkaart? Bestel deze dan voordelig en makkelijk in onze webwinkel.