Intro

Kan jij ook niet wachten tot Apenheul zijn deuren weer opent? Op zaterdag 4 februari 2017 kunnen seizoenkaarthouders 2017 alvast een exclusief kijkje nemen in het winterse Apenheul tijdens de WinterXperience!

Wat gebeurt er in de winter allemaal in Apenheul? Hoe vermaken de apen zich in hun binnenverblijf? Dat ga je ontdekken tijdens de WinterXperience 2017.

Koop hier je ticket voor de WinterXperience

Programma

Speciaal voor kinderen hebben we een leuke kinderactiviteit aan het ochtendprogramma toegevoegd. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.45 uur. Het middagprogramma, dat van 13.30 tot 16.15 uur duurt, is afgestemd op volwassenen zonder kinderen (13 jaar en ouder). Natuurlijk zijn seizoenkaarthouders zonder kinderen ook welkom tijdens het ochtendprogramma.

Alle programma’s zijn inclusief:

  • ontvangst in De St@art met koffie, thee of warme chocolademelk en iets lekkers;
  • presentatie over onze projecten deze winter;
  • winterwandeling langs verschillende apen onder begeleiding van gidsen;
  • sneak preview van de vernieuwingen in ons park.
Tickets

Voor deze exclusieve WinterXperience betaal je € 10,- p.p. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Toegang is alleen mogelijk tegen inlevering van het e-ticket én op vertoon van je Apenheul seizoenkaart 2017 of het bewijs daarvan (e-ticket). Let op: sommige paden zijn moeilijker begaanbaar, waardoor het niet mogelijk is met een rolstoel of rollator deel te nemen aan de WinterXperience.