Intro

Kan jij ook niet wachten tot Apenheul zijn deuren weer opent? Op zondag 24 januari en zaterdag 30 januari 2016 kunnen seizoenkaarthouders 2016 alvast een exclusief kijkje nemen in het winterse Apenheul tijdens de WinterXperience!

Koop hier je kaartjes voor de WinterXperience.

Lees meer

Wat gebeurt er in de winter allemaal in Apenheul? Met welke projecten zijn we bezig? Hoe vermaken de apen zich in hun binnenverblijf? Dat ga je ontdekken tijdens de WinterXperience. Bovendien krijg je alvast een voorproefje van onze plannen voor 2016. En je kan de pasgeboren orang-oetanbaby bezoeken!

Programma

Speciaal voor kinderen hebben we een leuke kinderactiviteit aan het programma van zondag 24 januari toegevoegd. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.45 uur en het middagprogramma van 13.30 tot 16.15 uur. Op zaterdag 30 januari is het programma afgestemd op volwassenen zonder kinderen (13 jaar en ouder). Ook dan is er een ochtendprogramma en een middagprogramma. Natuurlijk zijn seizoenkaarthouders zonder kinderen ook welkom op zondag 24 januari.

Lees meer

Alle programma’s zijn inclusief:

  • ontvangst in De St@art met koffie, thee of warme chocolademelk en iets lekkers;
  • presentatie over onze projecten deze winter;
  • winterwandeling langs verschillende apen onder begeleiding van gidsen;
  • sneak preview van de vernieuwingen in ons park;
  • speciale kinderactiviteit (let op: alleen op 24 januari).

Voor deze exclusieve WinterXperience betaal je € 10,- p.p. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Toegang is alleen mogelijk tegen inlevering van het e-ticket én op vertoon van je Apenheul seizoenkaart 2016 of het bewijs daarvan (e-ticket). Let op: sommige paden zijn moeilijker begaanbaar, waardoor het niet mogelijk is met een rolstoel of rollator deel te nemen aan de WinterXperience.