Intro

Kan jij ook niet wachten tot Apenheul zijn deuren weer opent? Op zaterdag 31 januari en zondag 8 februari 2015 kunnen seizoenkaarthouders alvast een exclusief kijkje nemen in het winterse Apenheul tijdens de WinterXperience!

Lees meer

Wat gebeurt er in de winter allemaal in Apenheul? Met welke projecten zijn we bezig? Hoe vermaken de apen zich in hun binnenverblijf? Dat ga je ontdekken tijdens de WinterXperience. Bovendien krijg je alvast een voorproefje van onze plannen voor 2015. En je kan natuurlijk op kraamvisite bij de bonobobaby!

Koop hier je ticket voor de WinterXperience

Programma

Speciaal voor kinderen hebben we een leuke kinderactiviteit aan het programma van zondag 8 februari toegevoegd. Zij mogen verrijking maken voor de apen en meekijken hoe een verzorger dit aan de dieren geeft. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 13.00 uur en het middagprogramma van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 31 januari is het programma afgestemd op volwassenen zonder kinderen (16 jaar en ouder). Er is dan alleen een middagprogramma van 14.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk zijn seizoenkaarthouders zonder kinderen ook welkom op zondag 8 februari.

Alle programma’s zijn inclusief:

  • ontvangst in De St@art met koffie, thee of warme chocolademelk en iets lekkers;
  • presentatie over onze projecten deze winter;
  • winterwandeling langs verschillende apen onder begeleiding van gidsen;
  • kraambezoek aan de bonobobaby;
  • sneak preview van de vernieuwingen in ons park.
Vol = vol

Voor deze exclusieve WinterXperience betaal je € 10,- p.p. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Let op: het programma van zaterdag 31 januari is volgeboekt. Toegang is alleen mogelijk tegen inlevering van het e-ticket (te koop in onze webwinkel) én op vertoon van je Apenheul seizoenkaart 2015 of het bewijs daarvan (e-ticket).

Let op: sommige paden zijn moeilijker begaanbaar, waardoor het niet mogelijk is met een rolstoel of rollator deel te nemen aan de WinterXperience.