Intro

Het Apenheul-seizoen zit er bijna op. Vanaf maandag 6 november is het park gesloten voor de winterperiode. Aan iedereen die ons park afgelopen seizoen heeft bezocht: bedankt voor je komst! Wij hopen dat je hebt genoten van het bos vol (loslopende) apen. In het weekend van 30 maart 2018 openen we onze poorten weer voor het publiek. Onze duurzame congreslocatie De St@art (aan de rand van Apenheul) blijft het hele jaar geopend voor evenementen en congressen.

Openingstijden 2018

In 2018 zijn we open:

  • Van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april (Paasweekend)
  • Zaterdag 7 en zondag 8 april
  • Van zaterdag 14 april t/m zondag 4 november

Daarnaast is Apenheul het hele jaar open voor evenementen en congressen (op afspraak). Meer informatie over onze duurzame congreslocatie en andere mogelijkheden voor evenementen vind je hier.

 

Park gesloten

In de wintermaanden is Apenheul gesloten voor een particulier bezoek aan het park. De dagen worden korter en kouder, waardoor het voor de apen niet prettig is om buiten te zijn. Zij blijven dan binnen. De wintersluiting geeft ons de mogelijkheid om grootschalig onderhoud en vernieuwingen in het park uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat alles weer spic en span is als je Apenheul volgend jaar bezoekt! 

P.S. Wil je in 2018 vaker naar Apenheul? Bestel dan voordelig een seizoenkaart 2018.