Intro

Na een lange winter is Apenheul eindelijk weer open! Het weer wil nog niet echt meewerken, maar we hopen je binnenkort te zien in het park. In plaats van één apensoort staan er dit jaar maar liefst 15 apensoorten centraal: de loslopende apen die Apenheul zo uniek maken. Maar er zijn nog meer redenen waarom je Apenheul dit jaar zeker moet bezoeken!

Apen spotten en na-apen
  • Het kan soms best een uitdaging zijn om al die loslopende apen in het grote bos te vinden. Daarom krijg je dit seizoen extra hulp bij het apen spotten. In alle gebieden met loslopende apen vind je infopilaren met spottips én apenweetjes. Die gaan zeker van pas komen tijdens het apen spotten!
  • Om het apen spotten nog leuker te maken krijgen alle kinderen bij de ingang van het doodshoofdapengebied een gratis loslopende apen spotkaart. Deze kaart brengt je langs alle gebieden met loslopende apen én staat vol zoektips. Zo hoef je geen aap meer te missen!
Lees meer

 

  • We hebben de kinderboerderij tegenover restaurant Bigfood omgetoverd tot een geweldig Na-aaphuis, waar je de apen kan nadoen. Klim en klauter als de apen, vind de weg in het spannende jungledoolhof of doe de grote apentest. In het Na-aaphuis ontdek je zelf hoeveel jij op een aap lijkt!
  • Dit seizoen kan je in onze webshop je eigen korting verdienen op je entreekaartje. Die kan oplopen tot wel € 5,50 per persoon! Bezoek Apenheul bijvoorbeeld op een van de voordeeldagen. Meer informatie vind je op www.apenheul.nl/webwinkel

Bekijk hier het filmpje van de doodshoofdapen die afgelopen week voor het eerst weer naar buiten gingen.