Intro

We geven een megakorting weg op de Apenheul seizoenkaart 2015. De hele maand oktober houden we een enorme vroegboekactie. Profiteer daar nu van!

Lees meer

De Apenheul seizoenkaart 2015 kost in oktober geen € 39,75, maar € 22,50 p.p. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost de kaart € 20,- p.p. Bestaande seizoenkaarthouders die hun kaart verlengen krijgen bovendien nog eens € 2,50 éxtra korting!

Koop hier je Apenheul seizoenkaart 2015.

Héél veel voordeel

Met de seizoenkaart krijg je van 30 maart t/m 1 november 2015 onbeperkt toegang tot Apenheul. Bovendien krijg je heel veel extra’s. Zoals 50% korting op andere (dieren)parken, 50% korting op de entree van Apenheul voor twee vrienden, 10% korting in onze horeca en souvenirshop Tjongejonge en 20% korting op locatiehuur in Apenheul.

Extra activiteiten

Jaarlijks organiseren we verschillende activiteiten exclusief voor seizoenkaarthouders! Zo hebben veel mensen afgelopen winter deelgenomen aan een bijzondere WinterXperience en in het seizoen aan een ontbijt bij de gorilla’s, unieke rondleidingen, avondopenstellingen en een superspannende spooktocht. Ook in 2015 zullen we weer tal van activiteiten organiseren waarbij je Apenheul ook op momenten kan bezoeken dat het park gesloten is.