Intro

Dit voorjaar én in de meivakantie kan je super voordelig een dagje naar Apenheul. Van 14 april t/m 6 mei 2018 koop je je entreekaartje voor maar € 15,- per persoon (volwassenen en kinderen). Bovendien krijg je bij aankoop van elk kinderkaartje een gratis spotpakket cadeau! Deze vrolijke rugzak zit vol handige spulletjes die het apen spotten nog leuker maken. Wanneer kom jij langs?

Let op: deze actie geldt alleen als je je kaartje online koopt en Apenheul bezoekt in de periode van 14 april t/m 6 mei.

Apenbaby’s spotten

Apen spotten is in het voorjaar extra leuk. Dan zijn er namelijk heel veel jonge dieren in Apenheul te zien. Bij de ringstaartmaki’s, kroonmaki’s, roodbuikmaki’s en bonobo’s zijn al veel baby’s geboren. Ook bij de doodshoofdapen lopen er veel dames met dikke buiken rond. Het zal niet lang meer duren voordat je pasgeboren doodhoofdaapjes in ons park kan bewonderen!

35 soorten: bijna 300 apen!

In Apenheul ontdek je op dit moment maar liefst 35 verschillende soorten apen. Dat zijn ongeveer 300 dieren, waarvan de helft los tussen de bezoekers loopt. Soms is het best een uitdaging om alle apen te spotten in het grote, groene bos. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: met de gratis apenspotkaart die vlak na de ingang voor je klaarligt, hoef je er niet één te missen.