Intro

Voor Vaderdag zijn we op zoek naar vaders die net zo leuk zijn als gorillaman Jambo. Geef je vader op voor de Jambo Cup (uiterlijk 4 juni), laat hem strijden voor de hoofdprijs én kom met je hele gezin gratis naar Apenheul op Vaderdag (15 juni)!

Jambo Cup

De 100 leukste inzendingen doen mee met de Jambo Cup én mogen daarvoor met het hele gezin gratis naar Apenheul op Vaderdag!

De inschrijving is inmiddels gesloten

Hoofdprijs

Honderd vaders strijden op zondag 15 juni (Vaderdag) van 10.00 tot 12.30 uur om de Jambo Cup. Met vragen, opdrachten en spelletjes meten ze zich met elkaar en vooral met Jambo. De winnaar krijgt een fantastische prijs: 3 jaar lang all-inclusive* seizoenkaarten voor het hele gezin! Ook voor de vaders die 2e en 3e worden liggen er prijzen klaar.

Jambo’s Wereld

Jambo is de onbetwiste leider van een wel heel bijzondere gorillagroep. Samen met zijn 6 vrouwen en maar liefst 8 kinderen leeft hij op het grootste en groenste gorilla-eiland ter wereld! Het gebied rond dit prachtige eiland is helemaal vernieuwd. Ga op reis in Jambo’s Wereld en leer onze gorilla’s (nog) beter kennen! 

*all-inclusive: per seizoen krijgt het gezin voor € 200,- Apenheulgeld, voor besteding in horeca en shop.