Intro

Nog geen dag geopend en we vallen al in de prijzen! Op de eerste dag dat Apenheul geopend is, zijn we tweede geworden in de verkiezing Leukste Uitje van Nederland. Een titel om heel trots op te zijn, want we laten hiermee veel grote attractie- en dierenparken achter ons.

Leukste uitje

Voor het derde jaar op rij heeft het Land van ANWB deze verkiezing gehouden. Vorig jaar eindigden we in de top 3 van Gelderland. Dit jaar zijn we één van de leukste uitjes van héél Nederland! De prijs is een bekroning op onze ingezette koers ‘Herken Jezelf’, waarmee we onze bezoekers zo dicht mogelijk bij de apen brengen.

Zusjes aan de top

Dierenpark GaiaZOO in Kerkrade werd eerste in deze verkiezing. En daar zijn we ook heel trots op. GaiaZOO is onze zusterdierentuin. Het park werd in 2004/ 2005 ontworpen en gebouwd door Apenheul.

Mooie start

De titel is een mooie start van een nieuw seizoen. Op 25 maart hebben we onze deuren weer geopend voor bezoekers. Tot en met 27 oktober 2013 is Apenheul dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in de maanden juli en augustus tot 18.00 uur.