Intro

Seizoenkaarthouders kunnen op zondag 4 en zondag 11 september tussen 8.30 en 10.00 uur op een wel heel bijzondere locatie genieten van een uitgebreid ontbijt.

Koop hier je tickets voor het ontbijt voor Madagaskar

Ontbijt voor Madagaskar!

Middenin Apenheul, in ons sfeervolle tentenkamp Kambizuri, serveren we een lekker ontbijt*. Met een goed gevulde maag kun je vervolgens met eigen ogen zien hoe de halfapen in het Madagaskargebied naar buiten gaan.

Op reis naar Sahamalaza

Afgelopen juni is een team van Apenheul afgereisd naar op Madagaskar. Daar hebben ze het Sahamalaza-project bezocht, dat zich richt op het behoud van de bijzonder blauwoogmaki (ook te zien in Apenheul). Tijdens het ontbijt zal één van de teamleden vertellen over de bijzondere reis en het project dat we steunen.

Praktisch

Je wordt om 8.30 uur verwacht bij de entree van Apenheul. Om 10.00 uur is het programma weer afgelopen. Deelname aan deze ochtend kost € 15,- p.p. en is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders. De opbrengst gaat naar het Sahamalaza-project op Madagaskar. Met jouw deelname help je dus onder andere de blauwoogmaki’s in het wild! Bestel je kaarten snel in onze webwinkel (vol=vol)!

* Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes die je zelf kunt beleggen (zoet en hartig), croissants, een gekookt eitje, vers fruit, koffie, thee, smoothies en verse jus d’orange. We houden rekening met vegetarische dieetwensen.