Intro

Wij vinden dat we na 3 jaar nét niet gewonnen te hebben, dit jaar de eerste plek verdienen. Stem nu op Apenheul als Leukste uitje van Nederland 2016!

TOP 10

Waarom Apenheul het leukste uitje van Nederland is:

#1  Nergens anders kun je zoveel loslopende apen spotten. Wel 17 soorten!

#2  Het is meer dan een dagje uit: je leert veel over apen. Bijvoorbeeld in Jambo’s wereld ontdek je van alles over de gorilla’s in Apenheul én die in het wild!

#3  Apenheul steunt via het Apenheul Natuurbehoudfonds zo’n 15 natuurbehoudprojecten over de hele wereld. Met je bezoek lever jij dus ook een bijdrage aan natuurbehoud.

#4  Wij vinden apen fantastisch. Stel maar eens een vraag aan een dierverzorger, je krijgt altijd een uitgebreid antwoord!

#5  Wij hebben het grootste gorilla-eiland ter wereld, waar de gorillajeugd alle ruimte heeft om te spelen en streken uit te halen!

Lees meer

 #6  We schenken heerlijke Lazy Monkey koffie van ons eigen koffieproject in Peru. Door het drinken van een kopje koffie bescherm je zo de zeldzame geelstaartwolaap.

#7  Lijken mensen op apen, of was het andersom? Ontdek het in ons nieuwe Na-aaphuis, waar je je helemaal kan uitleven als aap!

#8  De apen verrassen je iedere keer: van overstekende ringstaartmaki’s tot puzzelende orang-oetans. Apenheul is iedere keer anders!

#9  De apen hier leven in grote, groene en natuurlijke buitenverblijven waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Zo zijn ze op hun mooist om te zien!

#10 Je ontmoet de apen hier van wel heel dichtbij, je loopt letterlijk tússen de apen!