Intro

De apen liggen te slapen, de lichten zijn uit in Apenheul en in het bos is het pikkedonker. Op zaterdag 19 oktober verandert Apenheul vanaf 19.00 uur in een echt spookpark, speciaal voor jonge seizoenkaarthouders van 6 t/m 12 jaar.

Lees meer

Kinderen worden ontvangen in Kambizuri, waar we voor limonade en iets lekkers zorgen. Er wordt een spannend verhaal verteld en vervolgens mag iedereen (onder begeleiding van een gids) het donkere park in. Wat er daar gaat gebeuren, dat verklappen we niet. Maar we beloven dat het heel spannend zal worden in spookpark Apenheul!

Aanmelden

De spooktocht is op zaterdag 19 oktober van 19.00 tot 21.30 uur in Apenheul. Toegang is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders van 6 t/m 12 jaar die zich vooraf aangemeld hebben via het aanmeldformulier. 

Kinderen hoeven niet begeleid te worden. Ze zijn in goede handen en worden begeleid door onze gidsen. Vindt je kind het niet prettig om alleen mee te gaan? Dan is het voor één ouder/ begeleider mogelijk om mee te gaan tijdens de spooktocht.

Kaarten

Kaartjes kosten € 5,- per kind en kunnen bij de entree van Apenheul met contant of pin betaald worden. Een ouder of begeleider die mee gaat betaalt € 2,50 per persoon. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

De spooktocht is volgeboekt.