Intro

Apen leren mensen de liefde van hun leven vinden: Jambo, Toufik, Kevin en Jill laten singles zien hoe je je oerinstinct volgt. Samen met Apemanagement houden we op vrijdag 18 april een bijzondere Singlesdag.

Lees meer

Tijdens deze unieke dag maak je kennis met je eigen oerinstincten bij de zoektocht naar je ideale partner. Je krijgt nieuwe inzichten, veel tips en ontdekt hoe apen hun ideale partner vinden en verleiden. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid om andere singles te ontmoeten.

Oerinstincten van de liefde

Het zijn niet de hobby’s, opleiding en voorkeuren die bepalen wie jouw geschikte partner is, maar je eigen oerinstincten. Liefde is een complex samenspel van instincten, cultuur, hormonen en verstandelijke afwegingen. Ons gevoel wordt bepaald door onze genen, maar ons verstand probeert ons vaak een andere kant op te sturen. Probeer daar als single maar eens chocola van te maken...

Patrick van Veen (Apemanagement) neemt je mee op een ontdekkingstocht langs de biologie van onze partnerkeuze. Hij geeft antwoord op de vraag waarom we juist die ene partner zoeken en wat hem of haar zo aantrekkelijk maakt. Geen matchmakers deze dag, maar een andere kijk op je eigen biologie.

Programma

11.00 uur             Ontvangst
11.30 uur             Lezing van Patrick van Veen
12.00 uur             Workshop
13.00 uur             Lunch
13.30 uur             Vervolg programma, met:

    • rondleiding
    • speed ‘snuffeldate’
    • borrel


17.30 uur             Einde

Kosten

Dit speciale Singlesprogramma kost € 30,- p.p. en is inclusief een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes en het boek Oerinstincten van de liefde van Patrick van Veen (Apemanagement).