Intro

Apenheul geeft een megakorting weg op de Apenheul seizoenkaart 2014. We houden de hele maand oktober een enorme vroegboekactie.

Lees meer

De seizoenkaart kost in oktober geen € 39,-, maar € 19,50 p.p. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost de kaart € 17,50 p.p. Dat is 209 dagen onbeperkt Apenheul bezoeken voor de prijs van één entreekaartje!

Meer dan € 100,- aan voordelen

De Apenheul seizoenkaart geeft de houder onbeperkt toegang tot Apenheul van 1 april t/m 26 oktober 2014. De kaart geeft ook korting op andere (dieren)parken, zoals DierenPark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark, Archeon, Plopsaland Safarikpark Beekse Bergen en GaiaZOO.

Daarnaast ontvangen seizoenkaarthouders in Apenheul 20% korting in de souvenirshop en mogen zij twee vrienden voor de halve prijs meenemen naar Apenheul. Bij elkaar een waarde van meer dan € 100,-! En wie zijn seizoenkaart 2013 verlengt naar een seizoenkaart 2014 krijgt bovendien een prachtige Apenheul verjaardagskalender cadeau!

Altijd verrassend

In de prachtige, bosrijke omgeving zullen de apen én de medewerkers van Apenheul keer op keer voor een verrassing zorgen. Voor een goed gevuld dagje uit, maar ook voor een kort uitstapje.

De seizoenkaart is namelijk ook erg leuk voor wie even een frisse neus wil halen in een prachtige, bosrijke omgeving. Of voor wie de kinderen even in de speeltuin wil laten spelen om zelf te kunnen genieten van de gorilla’s, onder het genot van een hapje en een drankje.

Schaf nu een nieuwe seizoenkaart aan of verleng je seizoenkaart 2013.