Intro

Met groot succes hebben we vorig jaar de eerste secretaressemiddag georganiseerd. Dit jaar geven we daar een vervolg aan op donderdag 17 april 2014 en beantwoorden de vraag: wie is er nu écht de baas?

Lees meer

Geef uw secretaresse een onvergetelijke middag en krijg zelf in een ontspannen sfeer alle voordelen van Apenheul voor zakelijke evenementen voorgeschoteld. Deze middag is gratis voor secretaresses en hun leidinggevende en inclusief lunch.

Thema 2014

Een managementteam kan rustig een dag op de hei doorbrengen, maar is de secretaresse een uurtje eerder weg, dan dreigt alles in het honderd te lopen. Secretaresses zijn de spil in de groep, net als bonobovrouwen. Bij deze dieren gaat het niet om wie de grootste en de sterkste is, maar om de juiste contacten en wederzijds vertrouwen. Het zijn sterke leiders zonder spierballen.

De secretaresse en de apenrots

Tijdens zijn lezing zal Patrick van Veen (Apemanagement) ingaan op de overeenkomsten tussen mens en aap. Zijn voorbeelden zullen zeker herkenning oproepen. 

Lees meer

De praktijkvoorbeelden bekijkt u vervolgens in het echt en aansluitend is er een gezellige borrel in de meest sfeervolle locatie, midden in Apenheul. En ter afsluiting verrassen we uw secretaresse met een tas vol cadeaus. Aarzel niet en schrijf u en uw secretaresse in voor dit evenement!

Klik hier voor het volledige programma

Aanmelden

Aanmelden kan door vóór 8 april een e-mail te sturen naar evenementen@apenheul.nl. Geef in uw e-mail ook aan wie er komen namens uw organisatie. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!