Intro

Ontmoet de mensen van Apenheul en maak kennis met hun specialiteit. Medewerkers van Apenheul verzorgen op verschillende woensdagen unieke rondleidingen, exclusief voor seizoenkaarthouders. Ze vertellen je wat hun werk inhoudt en wat zij betekenen voor het park.

Reserveer hier jouw rondleiding

Apenheul specialisten

Ontmoet onze bioloog Thomas en leer waarom onderzoek zo belangrijk is. Maak kennis met de hoofdverzorgers Jacqueline, Rudy en Arun, onze zoölogisch directeur Frank en niet te vergeten onze nieuwe algemeen directeur Roel! Ontdek ook waarom onze hoofd dierverzorging Warner ook onze curator is, hoe onze technische dienst de eilanden aap-proof maakt en wat het werk van apendiëtiste Anouk inhoudt.

Reserveer snel!

Wil je één van de rondleidingen bijwonen? Reserveer dan snel jouw plekje via onze webwinkel. In de webwinkel zie je ook welke rondleiding op welke dag wordt gegeven. De rondleidingen starten om 14.00 uur bij de entree van Apenheul en duren 1,5 tot 2 uur. Deelname is GRATIS en alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders van Apenheul. Er is beperkt plaats en vol = vol.