Intro

Apenheul gaat 25 maart weer open voor bezoekers, maar speciaal voor seizoenkaarthouders is het park eerder open: van 21 t/m 23 maart! Meer informatie voor seizoenkaarthouders, zoals openingstijden tijdens de pre-opening, lees je hier.

Extra activiteiten

Exclusief voor seizoenkaarthouders houden we op zaterdag 23 maart extra activiteiten! In het park worden mini-rondleidingen gehouden en er is een proeverij van onze nieuwe horeca-producten.

Mini-rondleidingen

Op diverse locaties in het park zijn er mini-rondleidingen van 15-20 minuten. Onder leiding van een gids ontdek je wat er nieuw is in het park en welke metamorfose orang-oetan Amos ondergaat.

Doodshoofdaapjes

Ieder kwartier tussen 10.00 en 13.00 uur.
Start: (nieuwe) ingang van het gebied.

Orang-oetans

Iedere 20 minuten tussen 11.00 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur.
Start: bord ‘orang-oetans’ bij uitgang De Luiaard.

Gorilla’s

Ieder kwartier tussen 13.00 en 16.30 uur.
Start: hoornraven volière.

Proeverij

Gasten van ons restaurant De Luiaard krijgen de kans onze nieuwe producten te proberen. Op het terras gaan we tussen 12.00 en 14.00 uur regelmatig rond met kleine proeverijtjes van onze nieuwe broodjes en biologische smoothies. Jij mag ze als eerste uitproberen!

Apekoppen

Voor onze jongste bezoekers hebben we iets lekkers. Aan het einde van hun bezoek krijgen kinderen een zakje Katja Apekoppen mee naar huis (op=op).