Intro

Het aftellen is begonnen: vanaf 30 maart gaat Apenheul weer open voor bezoekers. Speciaal voor seizoenkaarthouders openen we onze deuren al een dag eerder. 

Lees meer

Op 29 maart ben je als seizoenkaarthouder van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Apenheul. Tijdens de pre-opening geniet als één van de eersten van de dieren én ontdek je wat er allemaal veranderd is in het park. Ook geven gidsen de hele dag mini-rondleidingen op verschillende plekken in het park.

Seizoenkaart en kortingsbonnen afhalen

Tijdens de pre-opening kan je tussen 11.00 en 17.00 uur je seizoenkaart en kortingsbonnen afhalen bij de bezoekersreceptie (bij de ingang). Houd wel rekening met de volgende dingen:

  • Neem de bevestigingsmail mee die je van Ticketcounter hebt ontvangen na het aanschaffen of verlengen van je seizoenkaart.
  • Het scheelt tijd als je thuis alvast een foto voor je seizoenkaart uploadt via www.apenheul.nl/seizoenkaart-2015. Lukt dit niet, dan maken we bij onze receptie een foto. Hiervoor dient iedere kaarthouder zich bij de receptie te melden.
Seizoenkaart verlengd?

Vergeet ook dan niet langs de receptie te lopen. Hier ligt namelijk het kortingsbonnenboekje voor je klaar. Ook controleren we dan of je seizoenkaart helemaal up-to-date is.

Let op: de pre-opening op 29 maart is alleen toegankelijk voor mensen met een Apenheul seizoenkaart 2015. Mensen zonder seizoenkaart zijn vanaf maandag 30 maart weer van harte welkom.