Intro

Het is bijna zover: vanaf 1 april gaat Apenheul weer open voor bezoekers. Speciaal voor seizoenkaarthouders gaan we zelfs al eerder open.

Exclusief voor seizoenkaarthouders

Op zondag 30 maart zijn we exclusief open voor seizoenkaarthouders. Je kunt je seizoenkaart ophalen en als één van de eersten genieten van ons park! Het park en onze receptie zijn op deze dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Een paar tips

Seizoenkaarten kunnen aangevraagd en opgehaald worden bij de receptie. Om het uitgeven van de seizoenkaarten zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je rekening te houden met een aantal zaken:

  • Neem je e-ticket(s) mee. Deze heb je via de e-mail van Ticketcounter ontvangen.
  • Ga je je seizoenkaart verlengen? Neem dan je pas van 2013 mee. Deze gebruik je ook in 2014.
  • Een pasfoto is niet nodig. Je foto wordt ter plekke gemaakt bij onze receptie.
  • In verband met het maken van een foto is het noodzakelijk dat iedere kaarthouder langskomt voor het aanmaken van zijn/haar pas.


Let op! De pre-opening is alleen toegankelijk voor mensen met een Apenheul seizoenkaart 2014. Mensen zonder seizoenkaart zijn vanaf 1 april van harte welkom Apenheul te bezoeken.

Mini-rondleidingen

Tijdens de pre-opening zijn er op diverse locaties mini-rondleidingen. Onder leiding van een gids ontdek je wat er deze winter is gebeurd bij de dieren en wat er nieuw is in het park.

Proef onze eigen koffie!

Al jaren hebben we onze eigen koffie. Daarmee helpen we mens en natuur in Peru. Op 30 maart zal koffieleverancier Peeze een speciale demonstratie geven voor het maken van het lekkerste kopje koffie. Proef en geniet!

Apekoppen

Voor onze jongste bezoekers hebben we iets lekkers. Aan het einde van hun bezoek krijgen kinderen een zakje Katja Apekoppen mee naar huis (op=op).