Intro

Deze zomer houden we de orang-oetanweken met heel veel kinderactiviteiten! Kinderen gaan op zoek naar koning Amos met het gratis spot- en doeboek. En ze kunnen naar hartenlust spelen in de PLAYMOBIL®-hutten.

Megakorting voor kinderen

Ook voor ouders is een bezoek deze zomer extra leuk. De hele maand juli geven we een megakorting weg! Een kinderkaartje (3 t/m 12 jaar) voor de maand juli kost deze maand slechts € 10,-. Wil je profiteren van de korting? Koop je kaartjes min. één dag van tevoren in onze webwinkel! Per dag is een beperkt aantal kinderkaartjes met deze korting beschikbaar en vol = vol. Deze actie is afgelopen.

PLAYMOBIL®

De Dajak Farm is dagelijks van 11.30 tot 15.30 uur geopend en staat vol goedgevulde tafels met heel veel PLAYMOBIL® speelgoed. Zoveel PLAYMOBIL® heb je nog nooit gezien! Kinderen kunnen de mooiste en grootste creaties maken. Ondertussen genieten ouders op het naastgelegen terras van een hapje en een drankje.

Gratis spot- en doeboek

In de maanden juli en augustus krijgen kinderen een gratis spot- en doeboek mee in het vernieuwde orang-oetan gebied. Ze gaan op zoek naar koning Amos en leren op speelse wijze de orang-oetans beter kennen. Aan het einde van de tocht ligt er een smakelijke verrassing voor hen klaar. En de spelletjes en puzzels in het boekje zijn ook heel leuk voor thuis!