Intro

In de meivakantie, van 27 april t/m 12 mei, houden we de orang-oetanweken. Voor jong en oud is er van alles te beleven in het vernieuwde orang-oetan gebied. Het is dé gelegenheid om orang-oetan Amos te ontmoeten: de koning van Apenheul.

Gratis spot- en doeboekje

Tijdens de orang-oetanweken zijn er extra activiteiten. Kinderen leren de orang-oetans kennen met het gratis ‘spot- en doeboekje’ en krijgen een smakelijke verrassing aan het einde. Onder begeleiding van gidsen kunnen ze op sommige dagen bovendien zelf buttons maken.

Koning Amos

Orang-oetan Amos is de nieuwe koning van Apenheul. En dat is niet voor niets: hij heeft armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek. Zijn wangen als platen beginnen ook al aardig te groeien. Heel indrukwekkend om te zien. De grote vraag is nu: zal het orang-oetanvrouwtje Sandy vallen voor zijn nieuwe look en zwanger worden?

Vernieuwd gebied

Het orang-oetan gebied is nog leuker geworden. Kinderen kunnen er de aap uithangen, terwijl de ouders op de loungeplek genieten van het lentezonnetje. In het nieuwe horecapunt Sandy’s Corner kunnen bezoekers hapjes en drankjes nuttigen die niet alleen heel lekker zijn, maar ook heel verantwoord. En nieuw in 2013 is de orang-oetanpresentatie.