Intro

Van 1 t/m 31 augustus zijn er de orang-oetanweken in Apenheul, met heel veel activiteiten! Kinderen gaan op zoek naar koning Amos met het gratis spot- en doeboek. En ze kunnen naar hartenlust spelen in het grote speeldorp!

Gratis spot- en doeboek

Met het gratis spot- en doeboek gaan kinderen op zoek naar koning Amos in het vernieuwde orang-oetan gebied. Ze leren de dieren nog beter kennen met leuke vragen en opdrachten. Aan het einde van de tocht ligt er een smakelijke verrassing voor ze klaar. En de spelletjes en puzzels in het boekje zijn ook heel leuk voor thuis!

Speeldorp

De Dajak Farm is omgetoverd tot een supergaaf speeldorp. Kinderen kunnen meedoen met de unieke Apenheul-twister! Spelletjesmaker Ravensburger® heeft het zenuwslopende gezelschapsspel Make ’n Break beschikbaar gesteld, waar onbeperkt mee gespeeld kan worden.

Filmpje kijken

In één van de huisjes wordt een film met het bijzondere verhaal van koning Amos getoond. Ook leuk voor de ouders! Natuurlijk kunnen zij op het naastgelegen terras van restaurant De Luiaard ook genieten van een hapje en een drankje (met zicht op het speeldorp), terwijl de kinderen lekker spelen.