Intro

Vorig jaar zette prinses Máxima er al een voet over de drempel. Nu openen we de poorten van het prachtige gebouw De St@art speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is. Op zondag 19 juni ben je welkom tussen 11.00 en 13.00 uur. De toegang, net als deelname aan de rondleiding, is gratis.

Lees meer

Het nieuwe kantoor en vergaderlocatie van Apenheul kan heugen op grote interesse. Vele zakelijke bijeenkomsten vonden al hun weg naar dit gebouw dat als een staart in het landschap ligt. Tevens krijgen we van nieuwsgierige wandelaars en andere geïnteresseerden regelmatig vragen om even een kijkje te mogen in De St@art. Dat is echter in de regel niet mogelijk. Vandaar dat speciaal op zondag 19 juni een Open dag wordt gehouden.

Lees meer

Een ploeg enthousiaste gidsen staat klaar om alle ins en outs van het gebouw te onthullen. Ook Het Natuurhuis, die een vaste stek heeft in De St@art, houdt Open Huis. Hier maakt men kennis met een natuurbelevingsactiviteit en andere activiteiten van het natuurcentrum. Aanmelding voor de Open Dag is niet nodig.

Schitterende congreslocatie

Natuurbehoud is sinds jaar en dag één van de doelstellingen van Apenheul geweest. Maar zonder duurzaamheid is natuurbehoud bij voorbaat een verloren strijd.

 

Lees meer

Vandaar we steeds meer duurzaamheid-programma's opzet om samen met mensen, bedrijven en overheden tot een betere kwaliteit van leven te komen. Met deze gedachte is in 2010 De St@art gebouwd. Een schitterende, duurzame congres- en vergaderlocatie.

Het biedt voor groepen en zakelijke bijeenkomsten een geweldige combinatie met een bezoekje aan het apenpark! In één van de vergaderzalen kunnen groepen tot 90 personen plaatsnemen. Het Chilchos auditorium biedt ruimte voor 300 personen en is voorzien van moderne audiovisuele mogelijkheden.