Intro

Het jaar 2014 staat voor ons in het teken van de gorilla’s in Apenheul en hun wilde soortgenoten. We willen dit jaar € 40.000,- inzamelen voor het Mbeli Bai-project. Seizoenkaarthouders van Apenheul kunnen helpen!

Lees meer

Op zaterdag 13 september van 8.30 tot 10.00 uur houden we een bijzondere ochtend voor seizoenkaarthouders. Start je dag bij de gorilla’s tijdens een heerlijk ontbijt. Je mag als eerste Apenheul bezoeken, er staat een ontbijtbuffet voor je klaar en je komt nog meer te weten over onze gorilla’s en hun wilde soortgenoten. Ondertussen genieten de gorilla’s vlak naast je van hun eigen ontbijt.

Kosten

De volledige opbrengst van deze exclusieve ochtend in Apenheul gaat naar het Mbeli Bai-project in de Republiek Congo. Met jouw deelname help je dus ook de gorilla’s in het wild. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar betalen € 25,- p.p. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost deze ochtend € 15,- p.p.

Het ontbijt is volgeboekt.

Mbeli Bai-project

Via het Apenheul Natuurbehoudfonds steunen we het Mbeli Bai-project in de Republiek Congo. Het project richt zich op onderzoek naar laaglandgorilla’s, natuurbescherming en educatie van de lokale bevolking. Met dank aan het project zijn er sinds de start geen gevallen van stroperij meer gerapporteerd! Om het onderzoek voort te kunnen zetten en gorilla’s te blijven beschermen is geld nodig. Jij kan helpen! Bijvoorbeeld door deel te nemen aan het gorilla-ontbijt. Kijk hier wat je nog meer kan doen.