Intro

Apenheul bestaat 45 jaar en is verkozen tot het Leukste uitje van Nederland 2016! Dat vieren we graag samen met onze seizoenkaarthouders. Op zondag 10 juli kunnen zij aanschuiven tijdens een bijzonder ontbijt bij de gorilla's!

Bestel hier je tickets

Ontbijtbuffet

Op 10 juli van 8.30 tot 10.00 uur houden we een bijzondere ochtend voor seizoenkaarthouders. Start je dag bij de gorilla’s tijdens een heerlijk ontbijt. Je mag als eerste Apenheul bezoeken, er staat een ontbijtbuffet voor je klaar en één van onze dierverzorgers vertelt je over onze gorilla’s en 45 jaar Apenheul. Ondertussen genieten de gorilla’s vlak naast je van hun eigen ontbijt.

Kosten

De opbrengst van deze exclusieve ochtend in Apenheul gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met jouw deelname help je dus ook de apen in het wild. Het gorilla-ontbijt kost € 20,- p.p. voorl volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost deze ochtend € 15,- p.p. Bovendien mag er per seizoenkaarthouder max. 1 introducé mee. Introducees dienen naast een ticket voor het ontbijt óók een geldig entreeticket te hebben. Entreetickets kunnen in onze webwinkel gekocht worden.

Bestel je kaarten snel in onze webwinkel (vol=vol)!