Intro

De maand oktober staat voor Apenheul helemaal in het teken van Madagaskar. We proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de bedreigde dieren op dit eiland, zoals de blauwoogmaki. En jij kan ons helpen!

Kom ontbijten voor Madagaskar!

Op zaterdag 17 oktober houden we een speciale ochtend voor seizoenkaarthouders. Jij kunt erbij zijn als de halfapen naar buiten gaan! Voorafgaand staat er een lekker ontbijt* voor je klaar in ons sfeervolle tentenkamp Kambizuri. Ondertussen wordt er kort iets verteld over Madagaskar en ons project daar. Met een goed gevulde maag kun je vervolgens met eigen ogen zien hoe de halfapen in het Madagaskargebied naar buiten gaan. Natuurlijk zal één van onze dierverzorgers hier klaarstaan om van alles te vertellen over de (half)apen in dit gebied.

Praktisch

Je wordt om 8.30 uur verwacht bij de entree van Apenheul. Om 10.00 uur is het programma weer afgelopen. Deelname aan deze ochtend kost € 15,- p.p. en is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders. De opbrengst gaat naar het Sahamalaza-project op Madagaskar. Met jouw deelname help je dus onder andere de blauwoogmaki’s in het wild!

Actie voor de blauwoogmaki’s

Via het Apenheul Natuurbehoudfonds steunen we Sahamalaza-project op Madagaskar. Met dit project proberen we de laatste bossen op Madagaskar te beschermen en daarmee het gebied waar veel bedreigde diersoorten leven (zoals de blauwoogmaki) te behouden. Hiervoor is geld nodig. Ons doel dit jaar is om € 25.000,- euro op te halen voor het project. Door deel te nemen aan dit evenement help je ons hierbij. Kijk op apenheul.nl/blauwoogmaki wat je nog meer kan doen.

* Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes die je zelf kunt beleggen (zoet en hartig), croissants, een gekookt eitje, vers fruit, koffie, thee, smoothies en verse jus d’orange. We hebben rekening gehouden met vegetarische dieetwensen.