Intro

We hebben een nieuwe huurder gevonden voor de benedenetage van De St@art. Momenteel is daar nog Het Natuurhuis gehuisvest, maar dat stopt vanaf 1 januari 2013 met het huren van de ruimte.

CFP
‘We zijn blij dat we een huurder hebben gevonden die bij ons concept van duurzaamheid past’, zegt Coen de Ruiter, directeur van Apenheul. De nieuwe huurder is het bedrijf Corporate Facility Partners (CFP).
Gezamenlijk doel
CFP directeur Bram Adema: ‘We hebben duurzaamheid als missie. We adviseren bedrijven bij het duurzaam inrichten of herinrichten van hun gebouwen.’ Het bedrijf meldde zich drie jaar geleden al bij ons omdat ze geïnteresseerd waren in De St@art. Toen is de samenwerking niet van de grond gekomen, omdat we al een overeenkomst hadden gesloten met Het Natuurhuis.
De St@art

De St@art is onze duurzame congres- en vergaderlocatie en ontworpen door architect Thomas Rau. Het gebouw valt op door zijn duurzame karakter. Warmte en kou wordt in de grond opgeslagen en wanneer nodig gebruikt voor verwarming of koeling van het gebouw. Om maar een voorbeeld te noemen. Naast de diverse ruimtes die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten zijn ook de kantoren van Apenheul gehuisvest in De St@art. En in 2013 dus ook CFP.