Intro

Op welke aap lijkt jouw moeder het meest? Ontdek het op zondag 12 mei in Apenheul! Beleef samen met je moeder of oma een onvergetelijke dag uit. Wij helpen je aan een leuk, gratis Moederdagcadeautje!

Cadeautje voor alle moeders

Alle moeders en oma’s kunnen op Moederdag gratis de Apenmoedertest doen. En wat is Moederdag zonder een cadeautje? Jij mag voor je moeder of oma een prachtige button maken met jouw apenmoeder en de titel ‘SuperMoeder’!

Apenmoedertest
Is jouw moeder net zo zorgzaam als een orang-oetan? Mag jij net als de kinderen van de doodshoofdaapjes vaak spelen bij de oppas? Of is ze net als een gorilla wel een beetje streng? Door het maken van een aantal leuke vragen ontdekt je moeder of oma zelf op welke apenmoeder zij het meest lijkt.
Apenmoeders
Op Moederdag hoor je van onze gidsen ook van alles over de verschillen tussen apenmoeders. Zij vertellen je hoe de moedertaken geregeld zijn bij de gorilla’s. En waarom de vaders bij de ringstaartmaki’s niets te vertellen hebben. Bovendien zijn de orang-oetanweken nog steeds in volle gang! Lees hier meer over deze activiteiten.