Intro

De halfapen op Madagaskar zijn in nood! Hun bos wordt gekapt en er wordt op ze gejaagd door stropers. Jij kan de maki's helpen tijdens een spannende, zenuwslopende tocht door Apenheul. Maar pas op: je kan van alles tegenkomen in het donkere bos. Durf jij het aan?

Bestel je tickets in onze webwinkel

Programma

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar houden we op zaterdagavond 22 oktober 2016 het Maki Mysterie. Je wordt om 18.30 uur ontvangen in ons tentenkamp Kambizuri, midden in Apenheul. Daar staat iets te drinken en iets lekkers klaar. Vervolgens krijg je een spannend verhaal te horen, waarna je onder begeleiding van een ervaren gids het park in gaat voor een zenuwslopende tocht en spannende opdrachten*. Het programma is omstreeks 21.00 uur afgelopen.

Kaarten

Kaarten voor het Maki Mysterie kun je bestellen in onze webwinkel voor € 10,- p.p. Deze avond is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Maximaal 1 ouder/begeleider per 2 kinderen kan mee en betaalt € 5,- p.p. Ouders en begeleiders kunnen tijdens de spannende tocht wachten in Kambizuri, waar we koffie/thee schenken en een film tonen.

* De apen slapen in hun binnenverblijf als het donker is. Je zal deze avond dus geen apen tegenkomen.