Intro

Speciaal voor seizoenkaarthouders houdt Apenheul-medewerker Jan Vermeer op donderdag 3 oktober om 19.00 uur een lezing over het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) en over het Los Chilchos-project in Peru in het bijzonder.

Lees meer

Jan Vermeer is sinds 2005 vele malen naar Peru afgereisd voor het Apenheul Natuurbehoudfonds. Zo heeft hij een grote rol gespeeld in het opstarten en het begeleiden van het Los Chilchos-project.

Lees meer

Met dit project geven we, door de productie van organische koffie, de lokale bevolking een beter inkomen en kunnen we de natuur rondom de dorpen beschermen. Daar vertelt hij jou graag meer over tijdens zijn lezing op 3 oktober. De volledige opbrengst van deze avond gaat naar het ANF!

Programma

Je wordt om 19.00 uur ontvangen in De St@art van Apenheul, waar je onder andere kunt genieten van een heerlijk kopje koffie van ons eigen koffie-project in Peru! En natuurlijk wordt iedereen voorzien van iets lekkers.

Vervolgens start Jan zijn lezing in het auditorium van De St@art. Hij zal kort iets vertellen over het werk van het Apenheul Natuurbehoudfonds en zich vervolgens richten op het grootste project van dit fonds: het Los Chilchos-project in Peru.

Lees meer

Aansluitend is er de gelegenheid om gezellig na te borrelen en Jan persoonlijk te spreken (tot 21.00 uur). Bovendien wordt er deze avond koffie van het Los Chilchos koffieproject verkocht. Een unieke kans om deze heerlijke koffie (bonen) in huis te halen!

Kosten en aanmelden

Wil jij erbij zijn? Meld je dan hier aan voor deze bijzondere lezing van Jan Vermeer op 3 oktober. De kosten voor deze avond zijn € 7,50 per persoon en kunnen bij de ingang van De St@art met pin of contant betaald worden. De volledige opbrengst van deze avond (inclusief de verkoop van koffie) gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met jouw deelname help je dus de apen en natuur!

Let op: In verband met een gebrek aan belangstelling is de lezing van Jan Vermeer op 3 oktober geannuleerd. Op de Apenheul Wildcard dag zal Jan Vermeer wel een aantal korte lezingen houden over ons natuurbehoudfonds.