Intro

De wereldberoemde primatoloog Frans de Waal komt naar Apenheul! Op zaterdag 29 juni 2013 zal hij zijn nieuwste lezing ‘de bonobo en de 10 geboden’ houden en vertellen over empathie en moraliteit bij apen en andere dieren.

Lezing

Prof. Dr. Frans de Waal geeft op 29 juni om 20.30 uur zijn lezing in het Auditorium De St@art in Apenheul. Kaarten zijn op deze avond zijn te koop in onze webwinkel. Er is plek voor 300 personen en vol=vol.  Deze lezing is al geweest, er kunnen geen kaarten meer besteld worden.

Signeersessie

In zijn carrière heeft Frans de Waal populair wetenschappelijke boeken geschreven als ‘Chimpansee politiek’, ‘Een tijd voor empathie’ en ‘De bonobo en de 10 geboden’. Deze boeken zijn na de lezing ook te koop. Er is dan bovendien de mogelijkheid om Frans de Waal te ontmoeten en je boek door hem te laten signeren!

Frans de Waal

Frans de Waal werd beroemd door zijn onderzoek bij chimpansees. Inmiddels heeft hij tientallen wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan en is De Waal in 2007 door het Amerikaanse blad Time toegevoegd aan de lijst met de 100 meest invloedrijke personen op het gebied van kunst, wetenschap, politiek en ondernemen.