Intro

ANWB-leden uit het hele land hebben massaal gestemd op hun favoriete uitje. Op maandag 14 april maakte de ANWB bekend welke de leukste uitjes van Nederland zijn.

Lees meer

Apenheul eindigde als enige dierenpark in de top 3! Een titel waar we enorm trots op zijn, want we laten hiermee veel grote attractie- en dierenparken achter ons. De Efteling werd eerste in deze verkiezing.

Leukste Uitje

Voor het vierde jaar heeft het Land van ANWB, het uitjes-platform van de ANWB, de verkiezing Leukste Uitje van Nederland gehouden. Apenheul is in deze verkiezing al drie jaar op rij in de top 3 geëindigd; eenmaal in de categorie Leukste Uitje van de provincie Gelderland en nu voor het tweede achtereenvolgende jaar in de hoofdcategorie Leukste Uitje van Nederland.

Natuurlijk hadden we die eerste prijs in de wacht willen slepen, maar dat maakt ons niet minder trots op het feit dat we nu het allerleukste dierenpark-uitje van Nederland zijn.

Jambo’s jaar

De titel is een mooie start van ons nieuwe seizoen. In 2014 zetten we onze zilverrug Jambo en zijn groep centraal. Midden in ons park ligt het grootste en groenste gorilla-eiland van de wereld. Het gebied eromheen hebben we afgelopen winter helemaal vernieuwd met interactieve speelelementen.

Deze vernieuwingsslag valt helemaal in lijn met onze ingezette koers ‘Herken jezelf’, waarmee we je letterlijk en figuurlijk zo dicht mogelijk bij de apen brengen. Reken maar dat je dit jaar extra veel plezier zult hebben in ons park, want we gaan natuurlijk alles op alles zetten om volgend jaar als eerste uit de bus te komen!