Intro

Beschuit met blauwe muisjes bij de orang-oetans: Wattana heeft op 2 december een zoontje gekregen! Heb je een seizoenkaart voor 2016, dan kun je in de kerstvakantie als eerste op kraamvisite komen!

Bestel hier je kaartjes voor de kraambezoekdagen.

Kom op kraamvisite

Het duurt nog even voordat we onze poorten weer openen en je op kraamvisite kunt komen bij de pasgeboren orang-oetanbaby. Daarom geven we Apenheul seizoenkaarthouders 2016 alvast de kans de kleine te komen bewonderen tijdens twee speciale kraambezoekdagen. Deze vinden plaats in de middag van maandag 21 december en dinsdag 22 december.

Programma

Je wordt ontvangen in De St@art van Apenheul met koffie, thee en een lekker beschuitje met blauwe muisjes. In groepen van ongeveer 20 personen wandel je onder begeleiding van een gids naar het verblijf van de orang-oetans. Daar mag je onze jongste aanwinst zelf bewonderen en staat er een dierverzorger klaar om iets  vertellen over de pasgeborene! 

Praktisch

De kosten zijn € 2,50 per persoon. Met de opbrengst zullen de dierverzorgers extra verrijking aanschaffen voor de orang-oetans. Met jouw kraambezoek help je daar dus aan mee!

Om rekening mee te houden

Er zijn verschillende kraambezoektijden (starttijden om 14.15, 14.45 en 15.15 uur) waaruit je kunt kiezen. Het gehele programma duurt iets meer dan een uur in verband met de loopafstand naar het orang-oetanverblijf. Het bezoek aan de orang-oetans zal ongeveer 15 minuten duren. We hanteren dit tijdschema zodat zoveel mogelijk seizoenkaarthouders de kans krijgen om de baby te komen bewonderen.