Intro

Op zondag 4 juni 2017 (1e Pinksterdag) bieden we een bijzonder ontbijt aan in Apenheul. Midden in ons park, in de sfeervolle lodges van Kambizuri, serveren we een lekker ontbijtje*. Met een goed gevulde maag mag je er vervolgens bij zijn als de halfapen naar buiten gaan in het Madagaskargebied. Het programma duurt van 8.30 tot 10.00 uur en kost € 15,- per persoon (excl. entree).

Het ontbijt in Apenheul is inmiddels volgeboekt.

Voor het goede doel

Apenheul is meer dan alleen een dierenpark. Wereldwijd zetten we ons in voor het behoud van apen en hun natuurlijke leefomgeving. Dat doen we ook op het Afrikaanse eiland Madagaskar, waar heel veel zeldzame halfapen leven. Heel bijzonder is de blauwoogmaki, die alleen voorkomt op het schiereiland Sahamalaza. De opbrengst van het ontbijt komt ten goede aan de bescherming van deze bijzondere dieren.

Programma

Je wordt om 8.30 uur verwacht bij de entree van Apenheul. Je bent dus nog voor de opening van het park al in Apenheul! Tijdens het ontbijt vertelt dierverzorger Grietje iets over het blauwoogmaki-project dat wij steunen om deze bijzondere halfapen te beschermen. Om 10.00 uur is het programma weer afgelopen en kan je op eigen gelegenheid het park bezoeken. Deelname aan deze ochtend kost € 15,- p.p. Deze prijs is exclusief entree. Heb je geen seizoenkaart voor Apenheul, dan dien je dus wel apart een entreekaartje te kopen in onze webwinkel.

* Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes die je zelf kunt beleggen (zoet en hartig), croissants, een gekookt eitje, vers fruit, koffie, thee, smoothies en verse jus d’orange. We hebben rekening gehouden met vegetarische dieetwensen.