Intro

Op zondag 4 oktober 2015 dansen wij voor Madagaskar. Kom in actie en dans met ons mee! Je mag deze dag bovendien met het hele gezin gratis naar Apenheul én je maakt kans op een VIP-dag!

Kom in actie en dans mee!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan kan jij helpen! Laat je voor minimaal € 30,- sponsoren en dans mee voor Madagaskar op zondag 4 oktober (je hoeft niet op dansles te zitten om mee te kunnen doen). Het programma start om 9.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur) en is om 10.30 uur afgelopen. Aansluitend mag je met je hele gezin gratis Apenheul bezoeken!

Hoe werkt het?

  1. Vul het inschrijfformulier in (deze actie is inmiddels verlopen). Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een bevestigingsmail en binnen een week krijg je het sponsorpakket met sponsorformulier thuisgestuurd (let op: er is plek voor max. 100 kinderen).
  2. Vraag je familie, vrienden, buren en kennissen om je te sponsoren. Zorg dat je minimaal € 30,- ophaalt!
  3. Trek iets blauws aan en neem op 4 oktober het sponsorformulier en het opgehaalde sponsorgeld mee naar Apenheul.
  4. Tegen inlevering van bovenstaande mag je deelnemen aan de dansmarathon.
  5. Aan het einde van het dansevent mag je Apenheul met het hele gezin gratis bezoeken. Let op: je mag maximaal 4 gezinsleden meenemen.
Win een VIP-dag!

Heb jij het meeste geld opgehaald voor op Madagaskar? Dan win je een VIP-dag in Apenheul op 4 oktober. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij de dieren in het Madagaskargebied én je mag met je hele gezin gratis lunchen in ons park. Doe dus extra je best om deze bijzondere prijs te winnen! Onder de andere deelnemers die meer dan € 30,- hebben opgehaald verloten we een leuke goodiebag en Apenheulgeld!

Waarom komen we in actie?

Op het Afrikaanse eiland Madagaskar leven veel dieren en planten die nergens anders in het wild voorkomen. Zoals de blauwoogmaki. Deze bijzondere halfapen worden bedreigd door boskap en illegale jacht. Er zijn er nog minder dan 1000… Als het zo doorgaat, zijn ze over 11 jaar van onze aardbodem verdwenen. Daarom doen wij er alles aan om de dieren op Madagaskar te beschermen. Wij komen in actie en jij kunt ons helpen!

Meer weten over het project dat wij steunen? Kijk op www.apenheul.nl/blauwoogmaki