Intro

Op Dierendag, vrijdag 4 oktober, betaal je in Apenheul geen entree. We vragen alleen een donatie voor het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF). Daarmee bepaal je zelf wat je betaalt voor je bezoek aan ons dierenpark!

Lees meer

De kassa’s staan voor één dag niet bij de entree, maar bij de uitgang van het park. Bij de ingang krijg je alleen een WildCard mee, waarmee je de hele dag kan genieten van de loslopende apen in Apenheul. Pas aan het einde van je bezoek lever je de WildCard in en kies je zelf wat je wilt doneren. 100% van je donatie komt ten goede aan de apen in het wild.

We helpen apen in het wild

Op Dierendag staat Apenheul helemaal in het teken van natuurbehoud. We willen zoveel mogelijk bijdragen aan de bescherming van apen in het wild. Al jaren hebben we daarom een eigen natuurbehoudfonds waarmee we natuurbescherming mogelijk maken in Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Op 4 oktober kom je daar in Apenheul alles over te weten. Medewerkers en gidsen vertellen over de projecten van het Apenheul Natuurbehoudfonds en ANF-medewerker Jan Vermeer zal een korte lezing houden over zijn werk voor dit fonds.

Geen vlees en vis? Wat maak je me nu!

We dragen ons steentje bij aan een betere wereld via ons eigen natuurbehoudfonds, maar doen dat ook door te kiezen voor duurzaamheid en onze gasten te inspireren tot duurzamer gedrag. Onder andere in onze horeca worden grote stappen gezet naar een natuur- en diervriendelijk assortiment.

Hier wordt extra aandacht aan besteed door op Dierendag geen vlees of vis te serveren in onze horeca. We willen zo laten zien dat er goede en vooral lekkere alternatieven zijn voor vlees.