Intro

In 2017 zijn we begonnen met reizen te organiseren naar ons blauwoogmaki project op Madagaskar. De eerste toeristen zijn geweest en dit najaar vertrekken er nog 4 groepsreizen. Hier zijn we enorm trots op en de eerste reacties zijn erg positief. Apenheul ondersteunt ook een project voor sifaka’s op Madagaskar. Voor 2018 hebben we een nieuwe reis kunnen samenstellen waarbij je een bezoek brengt aan beide projecten en daarnaast ook vele andere prachtige Nationale Parken bezoekt. Ben je geïnteresseerd in deze unieke reis? Kom op zaterdag 30 september naar de gratis informatiemiddag in Apenheul!

Meld je hier aan voor de informatiemiddag

Ecoreizen naar Madagaskar

Apenheul ondersteunt op Madagaskar twee projecten om het leefgebied van de ernstig bedreigde blauwoogmaki en de sifaka te beschermen. Kleinschalige ecoreizen geven de lokale bevolking een extra bron van inkomsten, zodat ze geen bos hoeven te kappen en op dieren hoeven te jagen. Bovendien bieden we reizigers een unieke kans om de blauwoogmaki én sifaka - die nergens anders ter wereld voorkomen - van dichtbij te bewonderen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Informatieavond

Samen met Matoke Tours organiseren we in 2018 zoals het er nu uitziet twee groepsreizen. Ook zijn er individuele maat reizen mogelijk.

Een ervaren gids van Matoke Tours en onze zoölogische directeur Frank Rietkerk zullen jullie van alles vertellen over deze reizen.

Extra informatie

Zaterdag 30 september in de St@art in park Berg en Bos.

15.45 uur Inloop 
16.00 uur  Presentatie
17.00 uur

Afsluitende borrel en

tijd om vragen te stellen

Deelname aan deze informatiemiddag is GRATIS.

Meld je uiterlijk 29 september aan via onze website.

Meer weten over het project op Madagaskar? Klik hier