Intro

Heb je altijd al een bijzondere (eco)reis willen maken naar prachtige natuurreservaten en zeldzame dieren in het wild willen zien? Of ben je geïnteresseerd in ons natuurbehoudproject op Madagaskar? Kom op zondag 2 oktober 2016 dan naar de gratis informatiemiddag in Apenheul!

Deze informatiemiddag heeft in het verleden plaatsgevonden. Aanmelden is niet mogelijk.

Natuurbescherming

Al jaren ondersteunen we een prachtig project op Madagaskar om het leefgebied van de ernstig bedreigde blauwoogmaki te beschermen. Deze zomer is een team van Apenheul afgereisd naar het project om onder andere ecotoerisme naar het gebied te realiseren.

Ecoreizen

Kleinschalige ecoreizen geven de lokale bevolking een extra bron van inkomsten, zodat ze geen bos hoeven te kappen en op dieren hoeven te jagen. Bovendien bieden we reizigers een unieke kans om de blauwoogmaki - die nergens anders ter wereld voorkomt - van dichtbij te bewonderen. Een ervaring die je je leven lang bij zal blijven!

Informatiemiddag

De eerste ecoreizen zullen in 2017 plaatsvinden. Samen met de Nederlandse touroperator Matoke Tours vertellen we hier op zondag 2 oktober van alles over.

Teamleden vanuit Apenheul en een specialist van Matoke Tours lichten het reisprogramma toe en delen prachtige filmpjes en foto’s met je. Bovendien komt de projectleider van het Sahamalaza-project speciaal naar Nederland om op deze middag over de bescherming van de blauwoogmaki's te vertellen. En uiteraard brengen we een bezoekje aan de blauwoogmaki’s in Apenheul, om alvast in de stemming te komen…

Deelname is gratis

De informatiemiddag start om 14.00 uur in De St@art van Apenheul en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een borrel. Deelname aan deze informatiemiddag is gratis (inclusief koffie, thee, lekkers en een goodiebag). Meld je uiterlijk 30 september aan via onze website. Wil je Apenheul deze dag ook bezoeken, dan dien je wel een entreekaartje te kopen.