Intro

Heb je altijd al een bijzondere (eco)reis willen maken naar prachtige natuurreservaten en zeldzame dieren in het wild willen zien? Of ben je geïnteresseerd in ons natuurbehoudproject op Madagaskar? Kom dan op zaterdag 6 mei 2017 naar de gratis informatiemiddag in Apenheul!

Meld je hier aan voor de informatiemiddag.

Ecoreis Madagaskar

Al jaren ondersteunen we een prachtig project op Madagaskar om het leefgebied van de ernstig bedreigde blauwoogmaki te beschermen. Vorig jaar is een team van Apenheul afgereisd naar het project om onder andere ecotoerisme naar het gebied te realiseren. Kleinschalige ecoreizen geven de lokale bevolking een extra bron van inkomsten, zodat ze geen bos hoeven te kappen en op dieren hoeven te jagen. Bovendien bieden we reizigers een unieke kans om de blauwoogmaki - die nergens anders ter wereld voorkomt - van dichtbij te bewonderen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Meer weten over het project op Madagaskar? Klik hier.

Informatiemiddag

In 2017 vinden de eerste ecoreizen plaats. Samen met de Nederlandse touroperator Sawadee vertellen we hier op zaterdag 6 mei van alles over. Onder andere Apenheul bioloog Thomas Bionda, die zelf mee zal gaan met de reis, en reisspecialisten van Sawadee lichten het reisprogramma toe en delen de meest prachtige foto’s met je. Bovendien zullen we je één en ander vertellen over het bijzondere blauwoogmaki-project op Madagaskar. Uiteraard brengen we ook een bezoekje aan de blauwoogmaki’s in Apenheul, om alvast in de stemming te komen…

De informatiemiddag start om 14.00 uur in De St@art van Apenheul en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een borrel. Deelname aan deze informatiemiddag is GRATIS (inclusief koffie, thee en iets lekkers). Meld je uiterlijk 1 mei hier aan.