Intro

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in Apenheul ná sluitingstijd? Dat kan nu tijdens het unieke evenement: ‘Hoe slapen apen?’ op zaterdagavond 21 oktober 2017! Voordat je in je eigen, warme bed kruipt, kun je zien hoe de apen in Apenheul slapen. En wat er allemaal komt kijken bij hun avondrituelen!

Bestel je tickets

Over de avond

Tijdens het avondprogramma mag je onder begeleiding van gidsen het park in. Spannend, want het begint dan al te schemeren in Apenheul! Je brengt een bezoek aan een aantal apensoorten die zich klaarmaken voor de nacht, zoals de gorilla’s en de orang-oetans. Aan de hand van leuke activiteiten en opdrachten kom nog veel meer te weten over het slaapgedrag van apen. Slapen ze net als jij in een lekker, warm bed? Hoe lang slapen ze eigenlijk? En doen ze dit alleen of juist gezellig samen?

Kaartverkoop

Kaarten voor deze avond zijn alleen online te koop en bestel je gemakkelijk in onze webwinkel. Entreekaarten kosten € 10,- per persoon (zowel voor kinderen vanaf 3 jaar als volwassenen). Seizoenkaarthouders betalen slechts € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een drankje en wat lekkers bij binnenkomst. 

Goed om te weten
  • Iedereen is welkom tijdens deze speciale avond, maar het programma is het leukst voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.
  • Het programma begint om 18.30 uur bij de ingang van Apenheul. In onze Kambizuri lodges (middenin Apenheul) staat een drankje en wat lekkers voor je klaar. Het programma is rond 21.00 uur weer afgelopen.
  • Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een e-ticket.