Lees meer

Op zaterdag 4 juli 2015 van 9.15 tot 10.00 uur houden we een bijzondere High Coffee, exclusief voor seizoenkaarthouders.

Lazy Monkey

Lazy Monkey koffie: als seizoenkaarthouder heb je ‘m vast weleens geproefd. En anders is dit je kans! Er is namelijk wel degelijk een relatie tussen koffie en apen…

Dit bijzondere verhaal willen we met zoveel mogelijk mensen delen. En natuurlijk willen we dat zoveel mogelijk mensen deze heerlijke koffie kunnen proeven. Daarom organiseren we speciaal voor onze seizoenkaarthouders een High Coffee. Terwijl de apen nog rustig wakker worden, begin jij de dag met een koffieproeverij en wat lekkers. Goed begin van het weekend, toch?

Koffie met een verhaal

Het verhaal achter de Lazy Monkey koffie heeft alles te maken met natuurbescherming. We hebben boeren in Peru omgeschoold om op een duurzame manier koffie te produceren. Zo blijft er veel bos bespaard en behoud de geelstaartwolaap zijn leefgebied. De bonen worden vervolgens door Koffiebrander Peeze gebrand tot de enige echte Lazy Monkey koffie die je onder andere in Apenheul drinkt.

Bereid door barista’s

Wil jij alles weten over het bijzondere verhaal achter deze koffie? Over hoe deze koffie gebrand wordt? En niet te vergeten, hoe deze koffie smaakt? Tijdens de High Coffee zullen barista’s aanwezig zijn om heerlijke kopjes koffie voor jou te zetten. Samen met één van onze gidsen kunnen ze van alles vertellen over de koffie en ons koffie-project. Na afloop kan je als eerste genieten van een rustige ochtend tussen de apen. Want Apenheul is ’s morgensvroeg misschien wel op zijn mooist…!

Kosten

De kosten voor deze High Coffee zijn € 7,50 per persoon. Deze prijs is inclusief de koffie en iets lekkers. Voor kinderen is er ook thee of chocolademelk. De volledige opbrengst van deze High Coffee komt ten goede aan ons koffie-project in Peru! Deelname is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders van Apenheul. Bij minder dan 25 deelnemers zal de High Coffee niet doorgaan.