Intro

In de herfstvakantie, van 12 t/m 27 oktober, houden we in Apenheul de orang-oetanweken met heel veel kinder- activiteiten! Kinderen gaan op zoek naar koning Amos met het gratis spot- en doeboek. En ze kunnen naar hartenlust spelen in het PLAYMOBIL® speeldorp.

Orang-oetanweken

Kinderboerderij de Dajak Farm wordt omgetoverd tot een gezellig speeldorp en is van 12 t/m 27 oktober dagelijks van 11.30 tot 15.30 uur geopend. Grote tafels worden gevuld met PLAYMOBIL® speelgoed, waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden.

Spot en doe

Kinderen krijgen bovendien (zolang de voorraad strekt) een gratis spot- en doeboek mee in het orang-oetan gebied. Ze leren de orang-oetans nog beter kennen met de leuke vragen en grappige opdrachten. Aan het einde van de route ligt er bovendien een smakelijke verrassing voor ze klaar.

Nog meer weten?

Voor wie meer wil weten zijn er van 19 t/m 27 oktober dagelijks van 13.30 tot 16.30 uur gidsen aanwezig in het park. Zij vertellen onder andere over het Apenheul Natuurbehoudfonds, waarmee we wereldwijd actief meewerken aan natuur- behoud. Kinderen kunnen ondertussen zelf een prachtige apenbutton maken. En voor al je apenvragen kan je natuurlijk ook bij de gidsen terecht!