Intro

De kindercampagne ‘Groot Gelders Avontuur’ van de Gelderse streken is ook dit jaar weer van start gegaan. De campagne inspireert om erop uit te gaan in de regio Veluwe, Arnhem, Rijk van Nijmegen, Rivierenland en Achterhoek. Met de hoge attractiedichtheid vind je in de Gelderse streken de meest leuke uitjes. Zoals Apenheul!

Gelderse streken liggend

Lees meer

Quiz

De campagne trapt af met een leuke quiz voor kinderen. Op grootgeldersavontuur.nl ontdek je met een paar vragen of je een natuurvriend, weetjesvreter of sportieveling bent. Je krijgt dan meteen te zien welke uitjes in de Gelderse streken bij jou passen. Een leuke manier om te kiezen wat jij deze zomer kan doen (naar Apenheul natuurlijk 😉)!

Lees meer

Doe-boek

Met de digitale quiz gaan kinderen al op avontuur in de Gelderse streken. Met een Groot Gelders Avontuur doe-boekje in de hand komen de uitjes pas écht tot leven. In het doe-boekje vind je allerlei activiteiten voor kinderen, zoals puzzels, raadsels, quizjes, weetjes en verhalen. Het boekje wordt verspreid op vakantieparken en campings in de Gelderse streken en meegezonden met OKKI, National Geographic Junior en Kidsweek.