Intro

Tijdens het Pinksterweekend (18 t/m 20 mei) krijgen kinderen een GRATIS spot- en doeboek mee in het orang-oetan gebied van Apenheul. Aan het einde van de route krijgen ze bovendien een leuk cadeautje.

Lees meer

In het spot- en doeboek staan handige tips om de orang-oetans écht te leren kennen. De juiste antwoorden op de vragen geven een codewoord, waarmee kinderen een smakelijke verrassing op kunnen halen bij de uitgang van het park. En de spelletjes en puzzels in het boekje zijn erg leuk voor thuis!

Buttons maken

In het orang-oetan gebied is er nog meer te beleven. Op zaterdag 18 mei en tweede Pinksterdag (20 mei) vertellen gidsen je van alles over de bijzondere orang-oetans en het Apenheul Natuurbehoudfonds. Kinderen kunnen er bovendien een prachtige apenbutton maken. Erg leuk om te bewaren!

Vernieuwd gebied

Het orang-oetan gebied is nog leuker geworden. Geniet op de loungeplek van het lentezonnetje, terwijl de kinderen de aap uithangen. In het nieuwe horecapunt Sandy’s Corner kan je hapjes en drankjes nuttigen die niet alleen heel lekker zijn, maar ook heel verantwoord. En nieuw in 2013 is de orang-oetanpresentatie.