Intro

Vanaf maandag zijn we weer open voor alle bezoekers. Van de lente is alleen nog weinig te merken. Daarom verwelkomen we tot en met vrijdag 29 maart iedereen met een gratis warme drank!

Lees meer

Met smart wachten we op de eerste lentedagen. Het is nu nog zo koud dat een aantal apen niet naar buiten kan. Zo blijft de grote groep doodshoofdaapjes nog even binnen. Het welzijn en de gezondheid van de dieren gaat voor ons boven alles. Zodra het weer het toelaat mogen de apen lekker naar buiten.

Nog leuker

Een dagje in ons park is nog steeds bijzonder en de moeite waard. Deze winter hebben we keihard gewerkt om het park nog leuker en mooier te maken.

Zo zijn de gebieden van de doodshoofdapen en orang-oetans vernieuwd. Verder is het horeca-assortiment uitgebreid met lekkere en verantwoorde producten.

Openingstijden

Apenheul is in 2013 van 25 maart t/m 27 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de maanden juli en augustus is het park geopend tot 18.00 uur. Alvast entreekaarten kopen? In onze webwinkel krijg je altijd korting!