Intro

De gorilla’s zijn in nood! Hun bos wordt gekapt en er wordt op ze gejaagd door stropers. Help de gorilla’s tijdens een spannende, zenuwslopende tocht door Apenheul. Je kan van alles tegenkomen in het donkere bos. Durf jij het aan?

Lees meer

Speciaal voor jonge seizoenkaarthouders (van 6 t/m 12 jaar) houden we op zaterdag 18 oktober 2014 een spannende gorilla-nacht. Weet jij wat er ’s nachts allemaal in het donkere bos van Apenheul gebeurt?

Koop hier je kaartjes voor de gorilla-nacht

Programma

Kinderen en hun ouders worden ontvangen in het tentenkamp Kambizuri. Er staat koffie, thee en limonade klaar en natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers.

Vervolgens wordt er een spannend verhaal verteld en mogen de kinderen, onder begeleiding van een gids, het donkere park in voor de spannende gorilla-tocht. Wat er tijdens de tocht allemaal gebeurt, dat vertellen we nog niet. Maar spannend wordt het zeker!

Koop je kaarten snel!

Kaarten voor deze gorilla-nacht zijn in onze webwinkel te koop voor € 7,95 p.p. voor jonge seizoenkaarthouders van 6 t/m 12 jaar. Je kan kiezen uit drie gorilla-tochten:

  • Spannend - uitverkocht
  • Heel spannend - van 19.20 tot 21.20 uur
  • Super spannend - uitverkocht


Ouders en begeleiders betalen € 5,- p.p. en kunnen tijdens de gorilla-tocht wachten in Kambizuri. Uiteraard staat de openhaard aan en schenken wij een lekker kopje koffie of thee. Wees er wel snel bij, want vol = vol!